Täytimme tuulihatut canastalla, jota on naurettavan helppo tehdä.
Tuulihatut:
2,35 dl vettä
115 g voita
2 g suolaa
125 g jauhoja
4 munaa
Laita vesi, voi ja suola kattilaan ja kiehauta. Lisää jauhot kerralla ja sekoita
Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.
Lisää munat yksitellen seokseen ja sekoita koko ajan.
Siirrä seos pursotinpussin ja pursota palloja joiden läpimitta on noin 3-4 cm.
Paista uunin keskitasossa 20-25 minuuttia.
Ota pois ja anna jäähtyä 10 minuuttia.
Suklaa canasta:
100g suklaata
1 dl kermaa
Paloittele suklaa kulhoon. Lämmitä kerma ja kaada suklaan päälle. Sekoita kunnes suklaa on sulanut kokonaan. Laita jääkaappiin jäähtymään. Ota pois kylästä ja sekoita. Seoksesta pitäisi tulla paksua ja ilmavaa, jos näin ei käy, laita vielä jääkaappiin.
Täytä tuulihatut pursotinpussin ja tyllan avuin.
Ja kuvat taas Saran blogista!
Tai pursottakaamme kaikki suklaa Saran paidan päälle-ilta...
VastaaPoistatai sitten niinpäin
Poista